Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prehliadka tanečných štýlov KREATÍV DANCE

GALÉRIA
Dátum: 27.11.2023
Autor: Dušana Vaškovičová
Prehliadka tanečných štýlov KREATÍV DANCE

Keď ti je smutno: tancuj! Tanec rozoženie slzy. Keď sa hneváš: tancuj! Mysli len na tanec a myšlienky na zlobu sú preč. Keď ti je dobre, tak tiež tancuj, aby ti bolo ešte lepšie!  

Týmto výstižným citátom zahájila naša p. riaditeľka 8. ročník tanečnej súťaže  KREATÍV DANCE 2023, ktorá je  významným každoročným komunitným podujatím nielen v zariadení, ale i v obci.

O titul Kráľ a Kráľovná tanečného parketu súťažilo 8 tanečných párov zo ZSS “Domum” Krškany, “Lipka” Lipová, “Nitrava” Nitra, “Harlekýn” Topoľčany a “Kreatív” Klasov.

V 5 tanečných štýloch - valčík, tango, voľný štýl, ľudový a cigánsky tanec tanečníci predviedli svoje tanečné choreografie a snažili sa zaujať svojou originalitou a tanečným výrazom štvorčlennú porotu.

Po vyčerpávajúcich a dynamických tanečných kolách a po dlhom rozhodovaní sa poroty napokon zvíťazil tanečný pár Danka a Igorko z nášho zariadenia  . Kráľa a kráľovnú tanečného parketu sme dekorovali šerpami a kráľovná získala korunku. Prehliadku tanečných štýlov ukončili svojím víťazným tancom- noblesným valčíkom.