Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Boccii zdar!

GALÉRIA
Dátum: 21.07.2023
Autor: Dušana Vaškovičová
Boccii zdar!

Týmto športovým heslom a zároveň motivačným pokrikom sa začal 10. ročník tradičného turnaja v rekreačno- športovej disciplíne Boccia v “KREATÍV”-e , Zariadení sociálnych služieb Klasov.

Turnaj sa uskutočnil s účasťou piatich ZSS v pôsobnosti Nitrianskeho samosprávneho kraja. Sily v jednotlivých zápasoch si zmerali prijímatelia sociálnych služieb z “DOMUM” ZSS Krškany, “ KAMILKA” ZSS Maňa, “NITRAVA” ZSS Nitra, “HARLEKÝN” ZS Topoľčany, “ LIPKA” ZSS Lipová  a domáci tím “KREATÍV” ZSS Klasov. Opäť sa súťažilo v dvoch kategóriách: prijímatelia bez telesného znevýhodnenia a prijímatelia s pohybovými dysfunkciami.

Zápasy prebiehali hladko, v súlade s pravidlami hry a vo vzájomne družnej priateľskej atmosfére. Povzbudiť hráčov prišla aj pani podpredsedníčka Nitrianskeho samosprávneho kraja spolu s poslankyňou Zastupiteľstva Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Prvenstvo v A kategórii obhájili dievčatá zo zariadenia “KAMILKA” Maňa a v B kategórii sa k prvému miestu prebojovali chlapci zo zariadenia “KREATÍV” ZSS Klasov.

Bol to deň plný zážitkov, stretnutí, pozitívnych emócií a športových úspechov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.