Ochutnávka pomazánok- „Ochutnaj ma“

Dňa 19.07.2018 sa Deniska, Matúško a Adrián rozhodli pripraviť pre p. riaditeľku, personál a ich kamarátov zo zariadenia „Ochutnávku pomazánok“ z netradičných surovín.
Dňa 19.07.2018 sa Deniska, Matúško a Adrián rozhodli pripraviť pre p. riaditeľku, personál a ich kamarátov zo zariadenia „Ochutnávku pomazánok“ z netradičných surovín.
Prvú „mňamku“ predstavil Matúško v podobe olivovej nátierky. Počas degustovania Matúško vysvetľoval jedinečnosť olivy, jej účinky na telo a kulinárske využitie. Deniska nás ponúkla pomazánkou Hokkaido, ktorej dominantnou surovinou je sýto žltá tekvička, bohatá na vitamíny, pochádzajúca až z Japonského ostrova. Adriánko, síce hovoril o červenej repke, ktorú všetci poznáme z našich záhrad, no v kombinácii s medom ako prílohu k teplým mäsitým jedlám málokto z nás.
Prežili sme naozaj „chutné“ dopoludnie. Naučili sme sa mnoho prínosných informácií a obohatili si jedálniček o skvelé nátierky.
Komentáre
Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.