Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Tekvičák 2018

GALÉRIA
Dátum: 04.10.2018
Autor: Dušana Vaškovičová
Tekvičák 2018

Dňa 4.10. 2018 sme sa v Centre sociálnych služieb obce  Klasov zišli  už na VI. ročníku tvorivo- súťažného popoludnia pod názvom „TEKVIČÁK 2018“

Dňa 4.10. 2018 sme sa v Centre sociálnych služieb obce  Klasov zišli  už na VI. ročníku tvorivo- súťažného popoludnia pod názvom „TEKVIČÁK 2018“. Do akcie sa zapojili  okrem nás aj „Borinka“, Zariadenie sociálnych služieb Nitra, „Domum“, Zariadenie sociálnych služieb Krškany a žiaci Základnej školy a to nielen zo Školského klubu, ale aj z Umeleckého krúžku.

Jednotlivé tímy súťažili o titul „Najkrajšie ozdobená tekvica“. Medzi pozvanými sme s radosťou mohli privítať starostu obce Klasov p. Balázsa s manželkou , p.Vargu z Lions Clubu Nitra a tiež p. riaditeľky zo ZŠ Klasov a MŠ Klasov a ďalšie p. učiteľky.

Počas celej akcie sa o hudobný program staral náš „DJ Dodko“ (PSS). Nechýbalo chutné občerstvenie v podobne mastného chleba s cibuľou a teplého punču s perníkom. V rámci „Tekvičáku“ boli vystavované výrobky z tvorivých dielní „KREATÍV“ ZSS Klasov. Tie zaujali miestnych obyvateľov natoľko, že si  niektoré z nich  poniesli rovno domov.

Všetci sme prežili krásne popoludnie a tešíme sa na ďalšie podobné aktivity prepojené s miestnou komunitou obce, inými zariadeniami sociálnych služieb a všetkými, čo sa radi pridajú.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.