Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vysunuté terapeutické pracoviská

Dátum: 30.04.2017
Autor: Dušana Vaškovičová

V spolupráci s p. P. Kitašom a p. Ing. J. Ďuricom boli vytvorené na základe dohody vysunuté terapeutické pracoviská

V spolupráci s p. P. Kitašom a p. Ing. J. Ďuricom boli vytvorené na základe dohody vysunuté terapeutické pracoviská, kde sa vybraným poberateľom sociálnych služieb nášho zariadenia poskytuje pracovná terapia, ktorá je odbornou činnosťou na osvojenie pracovných návykov a zručností fyzickej osoby pri vykonávaní pracovných aktivít pod odborným vedením na účely obnovy, udržania alebo rozvoja jej fyzických, mentálnych a pracovných schopností a jej začlenenia do spoločnosti.
Miesto výkonu pracovnej terapie je sídlo sprostredkovateľa pracovnej terapie- firma FLOREX v Babindole a hospodársky dvor Paľka Kitaša v Golianove.
Naši klienti na základe dobrovoľnosti a záujmu vykonávajú pracovné úlohy pri výrobe sušených kvetov, slamenných kruhov a vencov, výsadbe a úprave zelene a aranžérskych prác, starostlivosti o hospodárske zvieratá  a rôzne pomocné práce na hospodárskom dvore podľa svojich fyzických, mentálnych a pracovných schopností.
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.