Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Benefičný koncert "Chyťme sa za ruky"

GALÉRIA
Dátum: 06.06.2019
Autor: Kreativ Klasov/Kalász
Benefičný koncert

V nedeľu 26. mája 2019 sa uskutočnil 10. ročník benefičného koncertu s názvom "Chyťme sa za ruky", usporiadaný pre mentálne postihnutých  a zdravotne znevýhodnených zo ZSS, pripravovaný Občianskym združením Milan Štefánik pri príležitosti osláv výročia DSS pre deti a dospelých.

V nedeľu 26. mája 2019 sa uskutočnil 10. ročník benefičného koncertu s názvom "Chyťme sa za ruky", usporiadaný pre mentálne postihnutých  a zdravotne znevýhodnených zo ZSS, pripravovaný Občianskym združením Milan Štefánik pri príležitosti osláv výročia DSS pre deti a dospelých. Koncert sa konal na nádvorí neogotického kaštieľa v Galante a zúčastnili sa ho aj naši klienti zo ZSS"KREATÍV" Klasov.

V rámci podujatia sa deti i dospelí klienti s mentálnym a zdravotným postihnutím naučili na pripravených workshopoch latinskoamerické tance, maľovanie na tvár, Enkaustiku - maľovanie horúcim voskom, pedig a ozdobovanie sadrových odliatkov. 

Klienti si mohli vychutnať vystúpenia týchto umelcov: Celeste Buckingham, Polemic, Sima, Ventil, Lea a Veja, Zumba Sonnyes & Mily. Celé podujatie moderoval Marián Miezga.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.