Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výlet do Nitrianskeho mestského parku Sihoť

GALÉRIA
Dátum: 26.07.2019
Autor: Dušana Vaškovičová
Výlet do Nitrianskeho mestského parku Sihoť

Výlet sa odštartoval v ranných hodinách príchodom bezbariérového autobusu, ktorý odviezol klientov do „cieľa“. Park ponúkal niekoľko atrakcií,...

Nitriansky mestský park pôsobí ako zelená oáza uprostred rušného mesta. Hlavne v lete je vyhľadávaným miestom oddychu a zábavy obyvateľov a návštevníkov mesta. Aj naši klienti z čiastočne imobilného oddelenia mali možnosť navštíviť park Sihoť a prežiť 23. júla deň plný prekvapení, radosti a oddychu.

Výlet sa odštartoval v ranných hodinách príchodom bezbariérového autobusu, ktorý odviezol klientov do „cieľa“. Park ponúkal niekoľko atrakcií, hneď ako vstupovali do areálu. Postupne prešli ihrisko, kolotoče, zaujímavý historický prvok Žabej fontány,  hladkali domáce zvieratá z Gazdovského dvora, pochutili si na točenej zmrzline, ochutnali sladké vafle a napokon si vychutnali  poobednú kávu usadení v hojdacom kresle.

Výletu sa s radosťou zúčastnili aj niektorí rodinný príslušníci klientov a tak aj oni prežili s ich najbližšími relax  a oddych v prírode.

Do zariadenia výletníci prichádzali v podvečerných hodinách nabití pozitívnou energiou a s veselou náladou. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.