Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dobrý festival 2019 - "ĎAKUJEME" OZ Milan Štefánik

GALÉRIA
Dátum: 18.06.2019
Autor: Dušana Vaškovičová
Dobrý festival 2019 -

V dňoch 14. – 16. 6.2019 sa v Prešove konal už jedenásty ročník Dobrého festivalu a možnosť zúčastniť sa ho mali aj naši klienti zo ZSS "KREATÍV" Klasov.

V dňoch 14. – 16. 6. 2019 sa v Prešove konal už jedenásty ročník Dobrého festivalu a možnosť zúčastniť sa ho mali aj naši klienti zo ZSS "KREATÍV" Klasov.

Hudobne farebný festival v najväčšom meste Prešovského kraja otvoril druhú dekádu svojej existencie a aj tento krát si všetci zúčastnení mohli užiť množstvo dobrej muziky, umenia, zábavy, dobrého jedla a pitia.

Na festivale vystúpili také vynikajúce skupiny ako IMT Smile, Razorllight, Ofenbach, Pendulum, Kali a Peter Pann, Kandráčovci, Chinaski, N.O.H.A., Iné Kafe, Adam Ďurica, Emma Drobná, Heľenine oči, Chikilikitua, Štefan Štec, Buranowski, Elevenhill a ďalší.

Filozofiou Dobrého festivalu bolo ponúknuť na jednom mieste hudbu a umenie rôznych žánrov a zanechať u každého v srdci krásnu spomienku na príjemne strávený víkend. A táto myšlienka sa určite podarila.

Touto cestou by sme chceli vysloviť veľké "ĎAKUJEME" OZ Milan Štefánik, ktoré nám umožnilo účasť na tomto skvelom festivale.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.