Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

„Staromestské vianočné trhy“ v Bratislave

GALÉRIA
Dátum: 25.11.2019
Autor: Dušana Vaškovičová
„Staromestské vianočné trhy“ v Bratislave

Predvianočný čas je v Bratislave neodmysliteľne spájaný s rozžiarenými ulicami, vianočnými stromčekmi či stánkami plnými dobrôt a remeselných výrobkov. Aj naši klienti mali možnosť byť toho súčasťou.

Predvianočný čas je v Bratislave neodmysliteľne spájaný s rozžiarenými ulicami, vianočnými stromčekmi či stánkami plnými dobrôt a remeselných výrobkov.

Aj naši klienti mali možnosť byť toho súčasťou. Dňa 27. novembra navštívili „Staromestské  vianočné trhy“ na Hviezdoslavovom námestí  v meste Bratislava. Všade vôkol číhala vianočná nálada v podobe výzdoby, chutných dobrôt, sladkého punču a pestrej nádielky kultúrneho programu. Počas výletu sa zastavili v neďalekej kaviarničke. Tu si príjemne posedeli, ponúkli sa horúcou čokoládou a po dostatočnom zohriatí pokračovali ďalej v objavovaní krás obrovského  vianočného stromčeka na námestí. Prežili krásny deň, načerpali pokoj a domov si priniesli nezabudnuteľné spomienky.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.