Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Celokrajská prehliadka dramatickej tvorby "OSKAR" 2023

GALÉRIA
Dátum: 10.05.2023
Autor: Dušana Vaškovičová
Celokrajská prehliadka dramatickej tvorby

Zaslúžené víťazstvo!  Na celokrajskej prehliadke dramatickej tvorby, ktorá sa konala 4.mája v Kultúrnom dome v Kozárovciach sme získali po dlhých rokoch zasúžené prvenstvo zo 14 zariadení sociálnych služieb v pôsobnosti Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Zaslúžené víťazstvo!  Na celokrajskej prehliadke dramatickej tvorby, ktorá sa konala 4.mája v Kultúrnom dome v Kozárovciach sme získali po dlhých rokoch zasúžené prvenstvo zo 14 zariadení sociálnych služieb v pôsobnosti Nitrianskeho samosprávneho kraja. Naše predstavenie  s názvom “Pytačky” sú spojením moderného štýlu s tradičným folklórnym. Predstavenie je pestrou kombináciou populárnej hudby a moderných tancov v ľudových krojoch, humorných slovných prejavov a  vtipných nečakaných momentov.

Konkurencia bola veľmi silná, všetky predstavenia boli nápadité a originálne, no naše predstavenie bolo vskutku famózne  a jedinečné.

Po skončení podujatia sme sa odmenili osviežujúcou zmrzlinou a veselo sme sa vrátili späť do zariadenia s pocitom úspešne vykonanej práce.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.